CMSNL wat een prachtig bedrijf!

Ik heb de eer gehad om een tekst te mogen schrijven voor het prachtige bedrijf CMSNL.com Deze snelgroeiende website is een portaal geworden voor mensen die houden van klassieke motorfietsen. Met name de Japanse modellen.

CMS wilde een tekst waarbij de klant het gevoel krijgt dat CMS niet alleen maar onderdelen verkoopt maar dat er ook passie spreekt uit de bedrijfsvoering. De Facebookpagina die als dienst doet om vooral motorrijders te verbinden en ideeën op te doen voor restauratieprojecten is hier een voorbeeld van.

De hele folder ademt nu passie uit, terwijl het woord maar één keer genoemd wordt. Typisch staaltje van vertonen en niet van vertellen. En dat is geloofwaardig!

Ook is het zo dat ik er een prachtig koopargument voor de klant aan is toegevoegd. ‘Hoe meer er bij CMS besteld wordt, hoe meer onderdelen er aangekocht kunnen worden of in herproductie genomen worden.’ Het is altijd erg moeilijk om onderscheid te maken ‘waarom moet ik hier kopen en niet daar?’ Daar was nu een perfect antwoord op gekomen. Tot grote tevredenheid van de CEO van CMSNL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *